Izvor:
23.05.2019 u 11:01
0

PREOKRET! EVROSONG PRIZNAO GREŠKU: Evo koje mesto je Tamara Todevska zapravo osvojila na Evroviziji

Evropska radiodifuzna unija saopštila je da je ustanovljeno da je tokom finalne večeri Evrovizije došlo do greške u glasanju kada je reč o beloruskom žiriju, te da je Severna Makedonija zapravo osvojila sedmo, a ne osmo mesto.

Predstavnica Severne Makedonije Tamara Todevska je zapravo bila prva prema glasovima žirija. Ona je presrećna zbog ovih vesti, te se odmah javno zahvalila svima koji je podržavaju.

– Kakve divne vesti. EBU je upravo potvrdila da je zbog greške u glasanju u Belorusiji naša zemlja zapravo prva prema glasovima žirija i sedma u finalu Evrovizije. Ne mogu opisati koliko sam srećna! Volim vas sve! Hvala vam"- poručila je Tamara.

Problem je nastao pošto je žiri iz Belorusije raspušten posle prve polufinalne večeri jer su prekršili važno pravilo Evrovizije – u jednom intervjuu otkrili su na koji način će glasati. Budući da oni zbog toga nisu imali pravo glasa u finalu, EBU je, prema pravilima, stvorila zamenski agregatni rezultat, kako bi se odredilo glasanje beloruskog žirija za veliko finale.

Kurir
Foto: Instagram/tamaratodevska

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter