Izvor:
23.04.2019 u 10:10
0

KARLEUŠA PROGOVORILA O RAZVODU! Evo kako je objasnila CEO SKANDAL oko razvoda! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša, posle informacije da se razvodi od Duška Tošića i da će joj fudbaler ostaviti skoro sve što su stekli, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i napisala da je to sve laž.

– Tabloidni tekstovi o razvodu su apsolutna laž i izmišljotina– napisala je izneđu ostalog Jelena.

Podsetimo, Duško Tošić spreman je da ispuni skoro sve samo da se što pre razvede od Jelene Karleuše. Luksuzna kuća na Dedinju, vredna 2,5 miliona evra, pripašće pevačici i njihovoj deci Atini i Niki, a takođe će i mesečno dobijati više nego pristojnu alimentaciju u iznosu od 3.000 evra. Jedino što od još uvek aktuelne supruge očekuje jeste da ne okleva s potpisivanjem sporazumnog razvoda.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter