Izvor:
25.03.2019 u 12:38
0

SEVERINA KOJIĆ DOŽIVLJAVA KRAH KARIJERE?! Posle menadžera, napustio je i basista! Tri koncerta PROPALA!

Severina Kojić, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

U pitanju je basista Henri Radanović koji je priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je u početku izjavio da nema komentar, a onda priznao da više ne radi sa njom.

– Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji– između ostalog je rekao basista.

Inače, mediji pišu da je Severina doživela veliki krah, te da su joj propala tri koncerta, da je otkazala saradnju advokatu, PR-u i menadžeru koji je prati tokom čitave karijere.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter