Izvor:
20.03.2019 u 15:42
0

DOSTA MU JE SVEGA: Bivši suprug Andreane Čekić žestoko odgovorio na optužbe?!

Bivši suprug Andreane Čekić, Ivan Miladinović, odgovorio je na pevačicine optužbe da je on kriv za sve izjave upućene njoj od strane žene njenog sadašnjeg dečka Marka Miloševića.

Ivan kaže kako nema nikakve veze sa bilo čime što je izašlo u javnost.

Ne ulazim u to. To je njen život. Nismo zajedno već neko vreme i to je to, nemam šta više da kažem. To što pljuje po meni samo govori o njoj. Ja ništa loše nisam rekao o njoj, niti ću. Rastali smo se sporazumnim razvodom i ne znam zašto se bavi tim stvarima, ali opet, njen izbor, njena stvar – kaže na samom početku razgovora, i dodaje:

Možda sumnja da sam ja nešto pričao novinarima, ali nisam nikada ništa loše rekao. Živim svoj život već nekih pola godine i ne znam zašto bih se bavio tim stvarima.

S obzirom na informacije koje kruže – da je Andreana bila ta koja je oterala bivšeg supruga iz benda pre nekih mesec dana, pitali smo Ivana šta ima da nam kaže na tu temu.

Ne. Ja sam iz benda sam izašao, jer je bend moj. Nije ona napravila bend, bend sam napravio ja. Napustio sam bend jer sam dobio daleko bolju ponudu i pošto više nismo muž i žena, nije ni bilo razloga ostati da radim s njom. Vrlo jednostavno. Ranije sam to radio, jer smo bili zajedno – tvrdi pevačicin bivši suprug.

Ivan je potvrdio da se čuo sa Marinom, suprugom Andreaninog dečka Marka, ali bez priče o tome da “unište Andreanu i Marka”.

Javila mi se žena kada je saznala sve to, pitala me da li znam nešto o tome, rekao sam da sam čuo, da znam koliko i ona. Šta je ona posle radila i kako je došlo do novina, nemam pojma. Stvarno ne želim da učestvujem u tome, nemam nikakve veze sa tim – kaže Ivan.

Marina je Andreanu optužila da je njenom detetu “ukrala oca”, Čekićeva tvrdi kako je sve to režija njenog bivšeg muža Ivana Miladinovića, za šta, kako kaže, ima i dokaz. S druge strane, Ivan ne zna o kakvim dokazima (ili dokazu) priča njegova bivša žena.

Ne znam o čemu govori, niti sam ja njoj pisao posle te objave. Ako ima dokaze, neka da. Da sam ikako hteo da joj naudim ili šta god, meni Marina nije trebala za to, jer ja znam dosta novinara i sam bih ih pozvao. Ne znam zašto to priča i zašto je to dala… Njena lična stvar – kaže Andreanin bivši muž.

Ivan je potvrdio da je doveo Marka u bend.

Da, tako je. I ja sam izašao iz priče, rekao sam već, dobio sam bolju ponudu i to je to – potvrdio je Andreanin bivši suprug.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: andreanacekic/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter