Izvor:
20.03.2019 u 11:45
0

NAŠA GLUMICA IMA ĆERKU SA HRVATSKIM KOLEGOM: Posle razvoda, počela da se zabavlja sa teniserom?

Glumica Hristina Popović publiku uvek oduševljava svojim talentom, harizmom i ljubavlju prema ekstremnim sportovima.

Ipak, nikada nije želela da priča o svom privatnom životu. Ali, ono što se može videti, da često zna da objavi fotografije sa ćerkom Lučom koju je dobila sa hrvatskim kolegom Bojanom Navojcem 2011. godine.

Hristina je upoznala hrvatskog glumca Bojana Navojeca 2011. na snimanju filma "Parada". Njih dvoje nikada nisu govorili o svojoj ljubavi, a kao potvrda da su u vezi došla je vest o Hristinoj trudnoći. Bojan je samo šturo rekao za hrtvatske medije da često dolazi u Beograd, kao i da je trudnoća rizična.

– Ja se zaljubljujem u autoritete! Autoritet je neko ko ima odgovornost, ko u svakom momentu na određena pitanja ima odgovor i pored koga se osećam zaštićeno. A moj najveći autoritet je moja kćerka Luča! – pričao je ranije Bojan za hrvatske medije.

Luča s majkom živi u Beogradu, pa je Bojan ranije zbog nje bio često na putu.

– Nije to neka destinacija, dosta je blizu. Autoput bratstva i jedinstva. Uglavnom se družim s momcima s benzinskih pumpi, a sve saobraćajne znakove na toj ruti znam napamet – pričao je ranije Bojan.

Posle razlaza od Bojana, Hristina je retko pričala o svojim vezama, no jedna koja je posebeno privukla pažnju javnosti je sa teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

Ovih dana se šuška da Hristina i Ivan više nisu zajedno, ali no kako šarmantna glumica ne želi da priča o privatnom životu.

Izvor: Kurir
Foto: instagram/hristina_popo/bojannavojec

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter