Izvor:
19.03.2019 u 10:00
0

DŽONI DEP SE POVREDIO NA SNIMANJU: Glumac hitno prevežen u bolnicu!

Džoni Dep je tokom snimanja povredio vrat, a glumcu je odmah ukazana sva potrebna pomoć, kao i nega.

Fizijatar, u pitanu je doktorka, je Depu imobilisala vrat i posavetovala ga,ali je zbog ugovora koji je potpisala, ne sme da iznosi informacij o holivudskom glumcu.

Depova doktorka, fizioterapeut Renata Bergam, je inače rođena tetka glumice Marije Bergam, koja je potvrdila navode.

– Moja tetka je potpisala ugovor kojim se obavezala na ćutanje o holivudskom glumcu, te ne sme da priča o saradnji sa njim – rekla je Marija.

A dok je snimao kadrove na Miholjskoj prevlaci, ostrvu čiji jedan deo je u vlasništvu crkve, koja je prethodno izdala dozvolu za snimanje, Dep je privukao pažnju sveštenstva.

– Jedan od paroha je potegao veze i poznanstva da bi se fotografisao sa Depom, a glumac je pristao i ispunio mu želju i upoznao se sa parohijom – rekla je jedna žena iz Tivta koja je prisustvovala toj sceni.

Dok su brojni paparaci uzaludno tumarali po crnogorskom primorju, neki i pisali da je Džoni Dep tokom boravka u Crnoj Gori smešten u rizortu Porto Montenegra sa pogledom na more, kao i da je iz Beograda za njim u Tivat doputovala i njegova posluga.

Džoni Dep privodi kraju snimanje kadrova filma “Minamata” u Tivtu, odakle će se vratiti nakratko u Beograd pre nego ode svojoj kući.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter