Izvor:
12.01.2019 u 14:09
0

PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O RAZVODU: Ana Kokić napravila lom! (FOTO)

Ana Kokić i Nikola Rađen udružili su snage i u zajedničkom saopštenju obratili se javnosti, pa objasnili da na desetogodišnji brak stavljaju tačku.

– Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju – pisalo je u saopštenju.

Prethodne večeri, prvi put posle vesti o razvodu, Ana Kokić zapalila je publiku u Mladenovcu, kako glasom tako i stasom. Pevačica je odabrala crveno odelo, a bujni dekolte bio je u prvom planu.

S druge strane, kako se nadavno pročulo da vaterpolista već neko vreme ne nosi burmu, mnogi su pokušavali da vide da li je pevačica još uvek nosi ili je ipak odlučila sada da je skine.

Ipak, pesmom je svim pristunima uspela da u potpunosti skrene pažnju i baci brigu na veselje.

Kurir
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter