Izvor:
11.01.2019 u 10:51
0

DA SE NAJEŽIŠ: Vesna Dedić uputila emotivnu poruku ćerki koja nije pored nje!

Voditeljka Vesna Dedić kako je često isticala, sa svojom jedinicom ima veoma blizak odnos iako se ona školuje u inostranstvu i nije stalno tu. Danas joj je 18. rođendan pa je Vesna uputila javno emotivnu poruku uz fotorafiju Lenke kada je bila beba.

Padao je sneg kada sam 11. januara 2001. godine krenula u Višegradsku. I bila je skoro ponoć kada je doktor Ljubić rekao kćerka. Sve kratke posvete koje pišem svojim čitateljkama na romanima prvo su izrečene Lenki u našim dugim razgovorima. Da ostane svoja i kada je nečija najvoljenija, da kroz život korača sa osmehom pobednice, da uvek pored sebe ima nekoga sa kim je lepše sve, da uvek ima razlog da veruje u sreću, da gleda samo pravo ispred sebe… Da je čuvaju oni koje voli – piše u poruci koju je voditeljka uputila svojoj ćerki.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Cafe del Montenegro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter