Izvor:
11.11.2018 u 17:52
0

EMINA ZA „GLAMUR“ O VEZI SA TURSKIM MILIJARDEROM: Sendin i ja smo u fazi upoznavanja! (FOTO)

Nakon razvod od dugogodišnjeg supruga, turske muzičke zvezde Mustafe Sandala, dugo se spekulisalo kome će osvojiti srce prelepe Novopazarke.

Glamurozna ekipa uputila se na nastup Emine Jahović u poznati prestonički klubu "Kasina", gde nam je poznata pevačica razotrila da li je zaista u vezi sa turskim milijarderom, Sadetinom Saranom,i da li on ima veze sa njenom firmom "Ya Emina".

– Nema veze sa mojom firmom, više sa mojim privatnim životom. To je jedan divan gospodin, trenutno smo u fazi upoznavanja, pa ćemo videti, vi ćete prvi saznati – rekla je pevačica.

Emina je pred objektivima glamurozne ekipe otkrila šta se krije iza novinskih natpisa da je obnovila kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, Markom MIškovićem:

– Sve je počelo od srpskih novinar, pa onda to prenesu turski, a ond nastane turska serija. Marko i ja smo samo prijatelji. Čitava priča mi nije naročito prijala, s obzirom na to da nisam osoba koja voli da svoju karijeru gradi na skandalima – tvrdi pevačica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter