Izvor:
03.11.2018 u 18:08
0

KARLEUŠA PRIZNALA: Ja sve dobijam gratis, para na paru ide, a i dobro sam se udala!

Jelena Karleuša priznala je da je prednost toga što je poznata i popularna ličnost to što mnoge stvari ne mora da plati.

Pevačica važi za najbolje odevenu u Srbiji, a dobila je i nadimak ikona stila. Karleuša je nedavno počela saradnju sa jednom robnom markom i postala njihovo zaštitno lice u našoj zemlji. Ona kaže da će se potruditi da bude dobar ambasador mode i da će dovesti još puno brendova u Srbiju.

Ne žele me svi svetski brendovi, ali polako, biće. Trudimo se da ih dovedemo sve – rekla je ona, a potom se pohvalila prednostima svog posla.

Ja jesam šopingholičarka, ali ne kupujem mnogo. Moram da kažem onu groznu izreku: "Para na paru ide". Sve dobijam gratis, na žalost onih koji ne mogu sve sebi da priušte. Ali dobra stvar nas poznatih jeste da svi hoće da nam sve poklone – rekla je Jelena i dodala da ima sreće i što se udala za fudbalera Duška Tošića.

Dobro zarađujem, mada sam se i dobro udala. Nadam se da to nekome ne smeta – rekla je Karleuša kroz smeh.

Pošto je Stefan Đurić Rasta nedavno pohvalio Jelenu i rekao da želi saradnju s njom, ona se obradovala.

Verujem da je o meni govorio lepo. On je jedina prava, originalna osoba koja je mejnstrim u Srbiji. Ja sa njim želim saradnju – priznala je Karleuša.

Espreso.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter