Izvor:
19.10.2018 u 06:41
0

SEKSI SINJORITA POKAZALA KO JE I ŠTA JE: Krajinović je proganjao, Nina je uhodi, a evo šta je Milica Pavlović uradila! (FOTO)

Nakon što je paparaco uslikao tenisera Filipa Krajinovića kako pokušava da zavede seksi sinjoritu Milicu Pavlović dok je ona bila na bini, “slučaj” je dobio nastavak.

Nekoliko dana nakon našeg teksta, pevačicu je na društvenoj mreži Instagram zapratila Nina Radulović koja je navodno i dalje u vezi sa teniserom.

Ovaj njen gest šokirao je mnoge, a očigledno da je voditeljka ovim postupkom želela da skrene pažnju Milici.
No, kako Pavlovićeva nikada nije bila od onih sujetnih žena sa estrade, ona je dan kasnije zapratila Radulovićevu.

Da li je na ovaj način želela da joj poruči kako ne treba da je se plaši, te da je Krajinović ne zanima, ostaje nam da vidimo.

Alo.rs
Foto: Arhiva/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter