Izvor:
23.07.2018 u 07:03
0

GLUMAC U ULOZI DADILJE: Bliznakinje namučile Vojina Ćetkovića na moru, tražile od njega samo jedno!

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković nisu od onih javnih ličnosti koje po svaku cenu vole da budu viđene.

I dok se njihove kolege baškare po Budvi, njih dvoje su zajedno sa ćerkicama Verom i Milom rešili da se sakriju daleko od znatiželjnih pogleda, pa su ovaj letnji odmor proveli na prelepoj plaži Ade Bojane.

Kako saznajemo, popularni glumački par je proveo deset dana na odmoru, a naša ekipa uslikala ih je na plaži dok su uživali u čarima sunca i mora.

Za razliku od Slobode, koja je ceo dan provela na ležaljci u želji da što više nabaci boju, njen suprug Vojin bio je i te kako aktivan. On se trudio da ispuni svaku želju bliznakinjama Veri i Mili, pa tako za njega nije bilo odmora. Preslatke devojčice tražile su od oca da ide sa njima u more, a Vojin to nikako nije mogao da odbije, pa su ceo dan proveli u vodi. Kako kaže izvor, on je u jednom trenutku rešio da se oproba u vožnji kajta, pa je angažovao instruktora.

Zaista su divni ljudi. Uopšte nisu uobraženi, naprotiv. Uvek su nasmejani i stalno trčkaraju oko ćerkica, koje su kulturne i lepo vaspitane – kaže izvor, koji je nekoliko puta sedeo u blizini glumačkog para na plaži.

Sloboda je uglavnom vreme na plaži provodila tako što se sunčala i čitala knjigu, retko se kupala, dok je Vojin stalno bio sa decom u moru. U jednom trenutku smo ga videli kako sa instruktorom vožnje kajta ulazi u vodu i pokušava da savlada osnove tog vodenog sporta. Zaista je bilo zanimljivo gledati ga. Iako je nekoliko puta pao, nije odustajao. Instruktor ga je stalno bodrio da može još više i bolje – otkriva izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Dok je Vojin pokušavao da savlada vožnju kajta, Sloboda je bila sa ćerkicama na igralištu koje se nalazi u blizini – dodaje izvor.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter