Izvor:
29.04.2018 u 02:36
0

GOTOVA TABELA: Evo kako ste glasali večeras! (FOTO)

Učesnici šeste sezone najglednaijeg rijalitija "Parovi" i ove subote na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove".

Tokom emisije, voditeljka Anđela Lakićević je saopštila šta je to kamp otpisanih, i ko je nominovan da se nađe u njemu.

Dragi "Parovi", pre nego što nastavimo dalje, želim da kažem da vam je vraćen luksuz u vilu, ali nažalost, nećete svi u njemu uživati. Neko će živeti u šatoru, s tim da će mu samo sunce grejati vodu, kuvaćete na drvima i spavati u šatoru. Neće svi imati svoj šator, spavaće po dvoje ili troje u šatoru. Imaćete čast da ga delite sa komarcima i bubama. Nećete imati pravo na kozmetiku i luksuz, toalet je u prirodi, tuširanje je u prirodi. Moraćete da verujete jedni drugima da nećete viriti, a mi obećavamo da vas nećemo snimati. Sa sobom možete poneti samo jednu malu torbicu onoga što je najpotrebnije – rekla je Anđela.

Nominovani za kamp otpisanih su: Irma Serjanić, Teodora Radojičić, Dejan Dragojević, Milutin Radosavljević Mili i Nina Prlja.

Glasanje je završeno, a tabela izgleda ovako.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter