Izvor:
24.11.2017 u 02:47
0

JELELA KRUNIĆ ŽESTOKO ISPLJUVALA IVANA MARINKOVIĆA: Pokvario si moje mišljene prema tebi!

Večeras je u emisiji "Upoznajte parove",Jelena Krunić oštro iskritikovala Ivana Marinkovića:

– Gledala sam sinoć žurku i slušala sam kako govoriš jednoj devojci u belom, i još jednoj devojci koja je bila u crnoj haljini i belom brusu. Sa njom si se ljubio i rekao si da kada bi ona ušla ti ne bi pogledao nijednu. Kakva laž! Tako da Ivane Marinkoviću, jako si mi promenio mišljenje o sebi. Zaista sam mislila da si čovek od stava, pogotovo kada sam u početku čula priču vezanu za tebe, za tvoju sestru, stanove, ali sada ne znam- rekla je Jelena razočarano.

Zatim joj je Ivan Marinković poručio sledeće:

– Ja i dalje imam isti mišljenje o tebi i voleo bih da te upoznam. Ta devojka već dolazi četvrti ili peti put na žurku. Miljana je mene ostavila, ja ovde ne moram da kukam i da plačem. Imao sam toliko ozbiljnih veza u životu da ne moram i ne mogu da se zaljubim u roku od deste ili petnaest dana, ja gradim svoji ljubav. Tako da Miljana je mene ostavila, uradila je mnoge ružne stvari, preko kojih ja kao muškarac u životu ne bih prešao. Juče me je molila da se pomirimo, a ja sam joj rekao ne.

Ostanite uz Happytv.rs i pratite sva dešavanja u najgledanijem rijaliti programu u zemlji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter