Izvor:
27.06.2016 u 15:42
0

GASTTOZZ ŠOKIRAO: „Platio sam Zorici bundu…“!

U današnjoj emisiji "Jutarnja kafica sa Avom i Kurblom" bilo je vrlo interesantno, a tema je bila "Da li prava ljubav pobeđuje sve". Naravno, ovu temu je komentarisao Nenad s obzirom na to da je u vezi sa Zoricom.

Marinković je pričao kako je njegova devojka divna, ali da ona to ne pokazuje u rijalitiju jer ne voli da se "ulizuje" ljudima. On je rekao da stalno vodi računa o njemu i savetuje ga pošto je starija od njega. Na pitanje da li joj je kupovao neke vredne stvari Marinković je rekao da jeste jednu.

Kupio sam joj jednu bundu koja košta 900 evra, ali tada je bila na sniženju, pa sam joj platio 300 evra. To je je jedina skupa stvar koju sam joj kupio. Ona meni mnogo više kupuje i stalno mi poklanja nešto– rekao je Gasttozz.

On je takođe dodao da je Zorica jedna skromna devojka i da ne nosi uopšte skupe stvari, za razliku od njega, ali da ume sve lepo da uklopi pa zato izgleda mnogo skuplje nego što jeste.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter