Izvor:
21.09.2017 u 19:55
0

LJUBAVNI TROUGAO: Bojan Kazanova, zaveo dve žene!

Kako veče odmiče zahuktavaju se stvari među takmičarima. Bojan koji je pre neko veče bio u krevetu sa Elenom i pokrenuo priču sa njom večeras je napao Izabelu.

Njih dvoje su se u trpezariji raspravljali o tome kako Izabela izbegava njega svako veče i da ga pravi ljubomornim sa drugim muškarcima. Izabela je bila dosta nervozna i ljuta jer je već par dana Elena proziva povodom njenog druženja sa Bojanom.

– Zašto bi ja tebe pravila ljubomornim, ti si počeo priču sa Elenom, ona što se tripuje nije moj problem. Ja neću da dovedem sebe u situaciju da moram ovde da udarim nekog. Ja sam dama, nije to moj stil. Rekla je Izabela

Bojan je bio uporan u tome da on i Izabela budu zajedno i insistirao na tome da on i Elena nemaju ništa.

– Jel smo se ti i ja dogovorili da ja nemam ništa sa njom. Hajde ti i ja da pravimo zajedno šou, spavaš samnom, mazimo se, ljubimo.

Izabela je ostala kategorična i rekla da ne želi ništa sa njim jer joj se Elena nakačila na grbaču.

U međuvremenu ostali ukućani su primetili šta se dešava između njih dvoje pa su se uključili u raspravu zajedno sa voditeljkom.

Zašto se svađaju, da li su se Bojan i Izabela ljubili sinoć ili ne, da li je ona ljubomorna na Elenu ili Elena na nju? Očito da se dve žene bore oko jednog muškarca i da su strasti poprilično uzavrele. Koja će dobiti prođu i osvojiti golmanovo srce videćemo.

Sve vesti iz vile " Parova " možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter