Izvor:
20.06.2016 u 16:46
0

BURAZENGIJE NE MIRUJU: Važna poruka za Gasttozzove fanove! (VIDEO)

Poznato je da su Gasttozzovi fanovi mnogobrojni i da su često aktivni na društvenim mrežama. Ovaj put se oglasila Jasna, Nenadova drugarica, koja je imala potrebu da podeli poruku sa svim Burazengijama.

Ona je rekla da je pričala sa Gasttozzom u subotu i da je sve u redu, a šta je sve prenela pogledajte u sledećem prilogu.

Poruka od Galeta za burazengije! – Parovi / 19.06.2016

Jasna nam prenosi poruku od Galeta <3 Poenta poruke je da nas mnogo voli i da nas nikad ne bi prodao, ukoliko želimo da budemo uz njega da budemo do kraja,a ko ne želi,razumeće ali nas sve mnogo voli <3 Naravno da ćemo biti uz njega,uvek smo i bili, na brata može neko i da se naljuti ali nikad da ga ostavi.Pokažimo mu večeras da smo svi uz njega! Broj 14 na broj zemlje iz koje glasate <3 Hvala našoj lepoj sestrazengiji Jasna Jankovic <3

Posted by Nenad Marinkovic Gasttozz – Pobednik on Sunday, June 19, 2016

HappyTv.tv
Foto: Gasttozz-fanpage-dupla kruna

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter