Izvor:
23.07.2017 u 23:57
0

SVI BI ŽELELI OVAKVU DEVOJKU: Dalila darovala Dejanu skupoceni poklon! (foto)

Pobednica "Parova 5" Dalila Muijić zajedno sa dečkom Dejanom Dragojevićem ne prestaje da privlači pažnji iz dana u dan.

Iako se pričalo da mu je Dalila svojevremeno zabranila korišćenje telefona kako se ne bi dopisivao sa obožavateljkama, Dalila je rešila da glesine demantuje na sebi svojstven način.

Ni više ni manje, Mujićeva je svom izabraniku poklonila najnoviji model mobilne marke Samsung i još jednom dokazala da joj Dejan ne daje povoda da bude ljubomorna:

– S obzirom da su pričali da sam mu razbila telefon jer se dopisivao sa obožavateljkama, sada mogu da pišu da sam mu kupila novi da mu je lakše slati sličice tim "devojkama" koje ga obožavaju . napisala je Dalila ispod objave na Instagramu.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter