Izvor:
08.06.2016 u 23:34
0

PRODUKCIJA IMA POSLEDNJU REČ: Zorica i Gasttozz KAŽNJENI direktnom nominacijom i honorarom!

Današnje suđenje u luksuznoj vili "Parova" bilo je drugačije nego prethodnih dana. Pošto su uloge tuženih imali Nenad Marinković Gasttozz i Zorica Dukić, a njih je tužila upravo Ružica Veljković zbog sinoćnjeg sukoba u emisiji Milomira Marića, bilo je sasvim izvesno da će sudnica "goreti".

Naime, Marinković je celo vreme ometao suđenje pričom i vikom jer nije dozvoljavao Ružici Veljković da govori. Kad god bi ona nešto počela da priča, on bi je prekinuo i govorio kako je Veljkovićeva žrtva i kako jedino tu ulogu zna. Vesna Rivas koja se našla na mestu sudije nije mogla da vodi suđenje jer ništa nije čula, a kada je dala reč poroti, Nenad je opet nastavio po svome. Njemu se pridružila i Zorica Dukić koja je skandirala kad je Gasttozz počeo da govori.

Zato je produkcija morala da uzme stvar u svoje ruke i da kažnjava svakog ko ne poštuje pravila, a posebno onog koji vređa. Stoga, Vesna je saopštila odluku produkcije.

Zbog nepoštovanja produkcije kao i vređanja iste, Zorica Dukić i Nenad Marinković kažnjeni su sa po 500 evra honorara i direktnom nominacijom za izbacivanje – rekla je Rivasova, a Zorica i Nenad su počeli da se smeju, a zatim su ustali i otišli u dvorište.

Nenad je, inače govorio kako hoće novo suđenje jer je Vesna pristrasna pošto se druži sa Ružicom.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter