Izvor:
08.06.2016 u 02:58
0

SRCE DA PUKNE OD TUGE: Ružica JECALA i krišom brisala SUZE kada je ugledala…

Ružica Veljković brisala je suze kada je režija Hepi televizija prikazala kratak film o njoj i Nenadu Marinkoviću Gasttozzu kada su bili u kratkoj emotivnoj vezi.

Veljkovićeva nije mogla da kontroliše svoje emocije, pa je povremeno brisala suze, iako je u stvari skrivala da je plakala. Dok je ona tužno gledala snimak, Gasttozz i Zorica su se celo vreme ljubili i grlili, a na kraju je Ana Spasojević uhvatila Ružicu za ruku i tešila je.

Zašto Gasttozze vređaš ljude sa kojima si nekada imao nešto? – pitala je ona Nenada koji je pre toga prokomentarisao da je nekada ima svoč, ali sada roleks.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter