Izvor:
08.06.2016 u 02:29
0

NEKI ĆE PLAKATI, A NEKI SE RADOVATI: Pet DAMA i jedan DŽENTLMEN ulaze večeras u „Parove“! (FOTO)

Večeras će se u vili "Parova" desiti veliko iznenađenje!

Iako svi nagoveštavaju kraj najgledanijeg rijalitija, verovali ili ne, uskoro će luksuzna vila "Parova" biti bogatija za još šest članova. Pet dama i jedan džentlmen ući će večeras kao gosti Milomira Marića u "Golom životu", ali će po završetku emisije ostati u vili. Predstavljamo vam nove učesnike "Parova":

Bojana zvana Beba dolazi iz Aranđelovca i od nje "Parovi" mogu da očekuju zabavu. Želi da stekne nova poznanstva, a prevashodno voli izazove. Dopada joj se Gasttozz, a o Zorici nema neko mišljenje. Ne bi se skinula u vili niti imala seks, ali bi vodila ljubav.

Mirjana iz Laktaša je spremna na sve. Iskrena, direktna i opuštena i ne interesuje je tuđe mišljenje. Najviše joj se dopada Gasttozz, a najmanje Zorica. Učestvovala je već u jednom rijalitiju, pa će vreme pokazati kako se snalazi sa "Parovima". Gotivan lik joj je i Bumbar, a ostali su bez veze.

Ivona dolazi iz Beograda, a živi na relaciji Beograd-Pariz. Bavi se modelingom, a apsolvent je Fakulteta bezbednosti. Ne plaši se ničega jer ne postoji nešto što bi je uplašilo. Misli da će se najviše "skapirati" sa Brendonom i Ružicom. Učestvovala je na "Audiciji", ali joj je falio jedan glas da ostane u vili. Ukoliko bude ostala duže od očekivanog, daće jedan deo novca u dobrotvorne svrhe.

Maja iz Podgorice ima 21 godinu i želI da bude dominatna u vili. Već je učestvovala u prethodnoj sezoni "Parova", pa želi da ispravi greške. Radi u Dubaiju, a javaila je da će spavati iskljućivo sa Mirjanom koja takođe ulazi u vilu.

Silvija je iz Žagubice i ulazi u vilu da bi se pokazala u svetu modelinga. Učestvovala je na izboru za Mis i ušla je u polufinale. Voli da se slika u venčanicama, a spremna je na sve u vili.

Živan poznatiji kao Burek već se oprobao u "Maldivima" nema taktiku, a voli sve ljude u vili. Želi da se druži, a smatra da je u prednosti nad ostalim jer dobro zna kako fukcioniše jedan rijaliti šou.

Ostanite uz Hepi televiziju i ne propustite ulazak novih učesnika.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter