Izvor:
04.06.2016 u 02:49
0

OSTAVIO TRAG NA RUŽIČINOM TELU: Zorica URLALA na GASTTOZZA kada je videla šta je uradio! (FOTO)

Zorica Dukić iznervirala se kada je čula, a zatim i videla da je njen dragi Nenad Marinković Gasttozz sa kojim se sinoć pomirila napravio "šljivu" na vratu Ružici Veljković.

To je otkrila voditeljka Bojana koja je upitala Ružicu odakle joj "šljivica" na vratu.

Ne znam odajke mi, Bojana. Nemoj da me pitaš takve stvari – rekla je ona i počela da se smeje, međutim posle nekoliko trenutaka priznala je kako ju je zaradila.

To mi je ostavio Nenad i još nešto što ću čuvati kao uspomenu na ova četiri dana koja smo proveli zajedno – rekla je ona, a Nenad je gledao zbunjeno. Za to vreme, Zorica je besnela, a potom je nešto šaputala Nenadu kao da ga je prekorila.

Pogledajte fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter