Izvor:
04.06.2016 u 00:28
0

A NEKADA SU BILE DRUGARICE: Mima najcrnje ISPROZIVALA Zoricu, a za Ružicu rekla da je jedna…

Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Mima Novaković često se oglašava na društvenim mrežama, pa je tako i ovaj put napisala post koji se tiče trenutne situacije u vili – Ružice, Gasttozza i Zorice.

Naime, iako su se Veljkovićeva i Nenad pre samo tri dana smuvali na žurki koju je produkcija Hepi televizije organizovala za učesnike najgledanijeg šou programa, Gasttozz je ipak odlučio da se vrati devojci Zorici Dukić koja ga je sinoć posetila u vili gde je na kraju i ostala. Ružica je plakala jer je "izigrana", tako da društvene mreže bruje o tome ko je tu zapravo igrao igru, a ko je bio iskren.

Mima je, iako se družila sa Zoricom na početku rijalitija, izrazila podršku Ružici. Pogledajte šta je napisala:

HappyTv.rs
Foto. Arhiva/Facebook: Mima Novaković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter