Izvor:
03.06.2016 u 23:25
0

STRASTI SE NE SMIRUJU: Ružica UPLAKANA napustila…

Između Ružice Veljković i Zorice Dukić je napeto otkad je Gasttozzova devojka ušla sinoć u vilu. Iako su mnogi smatrali da će Nenad konačno preseći sa Zoricom i biti sa Ružicom, on se ipak okrenuo svojoj dragoj Zoki i zahvalio se što mu svaki put oprosti.

Dok su Nenad i Zorica pričali za stolom pred svima, Veljkovićeva je napustila emisiju i otišla u kupatilo gde je ostala više od sat vremena. Produkcija je uključila njenu bubicu, pa se čulo da je Veljkovićeva plakala.

Njoj se brzo pridružila Dalila Moreno koja je objašnjavala Veljkovićevoj da se ovo moglo očekivati jer ipak Nenad voli Zoricu s obzirom na to da su njih dvoje dugo zajedno. Ružica je priznala da je znala da Marinković voli svoju devojku, ali je tvrdila da joj je on rekao da ga Zorica guši i da želi konačno da stavi tačku na to. Kada se Ružica vratila, imala je šta da vidi. Zorica je tada napustila vilu, ali je Gasttozz uz poljupce ispraćao do vrata.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter