Izvor:
03.06.2016 u 21:01
0

OVO JE KONAČNA ODLUKA BURAZENGIJA: Evo BEZ ČEGA će ostati GASTTOZZ zbog pomirenja sa ZORICOM!

Natalija Jovanović, najvernija obožavateljka Nenada Marinkovića Gasttozza i jedna od njegovih burazengija, uključila se u popodnevnu emisiju kako bi svom favoritu prenela utiske iz spoljnog sveta nakon ponovnog ulaska Zorice Dukić u vilu.

Želim da se smiriš i da me dobro saslušaš. Ovako stoje stvari. Administratori stranica koje vode u tvoje ime gase stranice zbog tvoje devojke Zorice Dukić koja je najcrnje vređala fanove. Dokle god ona bude govorila da smo fanatici i još svašta nešto, uopšte ne želimo da imamo posla sa njom. Prema tome, ako uopšte želiš da te burazengije poštuju koje su inače veoma ljute što si ponovo sa njom nakon svih vređanja i šamara koje ja ne želim da zaboravi, to je to. Ostaćeš bez burazengija – rekla je Natalija.

Ona je objasnila da je Gasttoz izgubio poštovanje mnogih poštovalaca njegovog rada, kao i naklonost onog dela publike koji ga svakodnevno gleda.

Gasttozz je rekao da će poštovati njihovu odluku ako je zaista tako, ali da mu i ne trebaju fanovi koji vređaju porodice drugih fanova, pošto mu je Zorica prenela da su nju i njenu porodicu vređali.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter