Izvor:
03.06.2016 u 19:47
0

NIJE JOJ BILO NI DO ČEGA: Kada je saznala da je Gasttozz prevario Zorica nije mogla da…!

Zorica Dukić je posle sinoćnih dešavanja danas ipak jako dobro raspoložena. Ona nije htela da komentariše ono što se desilo, ali je prenela pozdrave i neke informacije iz spoljnog sveta.

Iskoristila priliku da se obrati majci pošto nije stigla da se pozdravi sa njom pre ponovnog ulaska u rijaliti.

Mama samo da te pozdravim, volim te puno, izvini što nisam stigla da se vidimo, ali nije mi bilo ni do čega, znaš zbog čega. Znam da nisi znala da ulazim, ali sada sam ovde, ništa ne brini, dobro sam, evo i Nenad se usuđuje da ti maše– rekla je Zorica.

Nenad se pridružio pozdravima, a Zorica je nastavila sa pohvalama drugim učesnicima i posavetovala ih da malo spuste loptu i kako je sve ovo rijaliti šou i da tako treba da ga shvataju.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter