Izvor:
03.06.2016 u 17:45
0

NASTAVLJA SE UZNEMIRAVANJE: Nećete verovati KAKO Miljana zove MIŠELA! (FOTO)

Bivši učesnik najboljeg rijaliti šou programa "Parovi", beogradski menadžer Veljko Dabetić postavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju koja je dokaz tvrdnje da bivša takmičarka Miljana Kulić i dalje pokušava da stupi u kontakt sa popularnim mladim pevačem Mišelom Gvozdenovićem. Više o tome možete pročitati OVDE.

Međutim, došlo je do noviteta u ovoj priči.

Veljku se javio muškarac koji ga moli da pomenutu fotografiju obriše sa Fejsbuka jer nije posredi Miljanin broj, već njegov.

Taj broj je privatan i uopšte nije Miljanin. Ona je noćas u kafeu "Tron" u Petrovcu na Mlavi pozajmila telefon od mene, pošto se njen navodno ugasio, da pozove sestru. Međutim, ona je zloupotrebila moj broj i uznemiravala vas – tako da sada ljudi non-stop uznemiravaju mene – navodi se u poruci.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/veljko.dabetic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter