parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

"PAROVI" ZANEMELI: Potresna životna priča im naterala suze na oči! (foto)

 

U vili "Parova" večeras je odlučila da svoju životnu priču ispriča  Mira Vukodinović, majka čije dete ima retku bolest poznatiju kao bulozna epidermoliza, u narodu poznatiju kao bolest dece leptirova.

Učesnici već više od pola sata bez treptaja prate njenu priču, koja je se svakodnevno suočava sa patnjom svog deteta, a da ne može da mu ni na jedan način pomogne. 

Mira je prepričala čitav životni put, od rođenja deteta do sadašnjeg trenutka i ostavila sve takmičare u blagom šoku. 

Naime,  bulozna epidermoliza je bolest koja je je retko oboljenje kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Gošća je objasnila da je najviše boli činjenica da njeno dete svakodnevno pri svakom dodiru trpi bol, a da ona ne može da mu pomogne. I pored nesnosnog bola i neverovatnog životnog izazova sa kojim se suočila, Mira tvrdi da se sve dešava s razlogom, te da sigurno postoji razlog zašto je baš ona majka ovakvog deteta: 

- Tvrdim da je Bog dao baš meni s namerom da se borim sa ovim, jer u narodu kažu da majke dece sa nekim boljkama su neverovatno jake žene, koje imaju snage da najveće životne i porodične probleme iznesu hrabro na svojim leđima - objasnila je ona. 

 

 

Sve ovo su učesnici najpopularnije vile na Balkanu pratili sa nevericom ali i sa neizmernom podrškom, a ostanite uz happytv.rs da poslušate direkna pitanja nekih od njih.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 Parovi - Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Glamur Specijal
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Žurka
02:30 Parovi - Live