"PAROVI" ZANEMELI: Potresna životna priča im naterala suze na oči! (foto)

 

U vili "Parova" večeras je odlučila da svoju životnu priču ispriča  Mira Vukodinović, majka čije dete ima retku bolest poznatiju kao bulozna epidermoliza, u narodu poznatiju kao bolest dece leptirova.

Učesnici već više od pola sata bez treptaja prate njenu priču, koja je se svakodnevno suočava sa patnjom svog deteta, a da ne može da mu ni na jedan način pomogne. 

Mira je prepričala čitav životni put, od rođenja deteta do sadašnjeg trenutka i ostavila sve takmičare u blagom šoku. 

Naime,  bulozna epidermoliza je bolest koja je je retko oboljenje kože gde oštećenja nastaju čak i pri slabom dodiru ili pritisku. Gošća je objasnila da je najviše boli činjenica da njeno dete svakodnevno pri svakom dodiru trpi bol, a da ona ne može da mu pomogne. I pored nesnosnog bola i neverovatnog životnog izazova sa kojim se suočila, Mira tvrdi da se sve dešava s razlogom, te da sigurno postoji razlog zašto je baš ona majka ovakvog deteta: 

- Tvrdim da je Bog dao baš meni s namerom da se borim sa ovim, jer u narodu kažu da majke dece sa nekim boljkama su neverovatno jake žene, koje imaju snage da najveće životne i porodične probleme iznesu hrabro na svojim leđima - objasnila je ona. 

 

 

Sve ovo su učesnici najpopularnije vile na Balkanu pratili sa nevericom ali i sa neizmernom podrškom, a ostanite uz happytv.rs da poslušate direkna pitanja nekih od njih.

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro