Izvor:
09.01.2017 u 00:00
0

Ovo je definitivno kraj: Mladen PREVARIO Teodoru, nećete verovati kakvu RIBU je smuvao! (foto)

Mladen Vuletić poznat je kao veliki zavodnik još dok je učestvovao u četvrtoj sezoni rijaliti programa "Parovi".

On je uspeo da smuva Dalilu Mujić sa kojom je bio u vezi i nakon izlaska iz luksuzne vile. No, i dok su njih dvoje bili zajedno, Vuletić je švrljao okolo i uživao gledajući druge devojke, ali ipak je bio veran. Barem tako mislimo.

Ipak, njihova burna veza se završila, a crnogorski zavodnik se smuvao sa Teodorom Radojičić, pobednicom "Snajki". Oni su sve vreme trajanja rijalitija bili zajedno, a iako Teodora učestvuje u "Parovima 5", a Mladen još uvek ne, njih dvoje su u vezi.

U stavri, tako je bilo do juče. Vuletić je za praznike otišao u rodnu Zetu, a izgleda da dole ne gubi vreme, pa se odmah spanđao sa prvom curom. A kako je Tea reagovati kada bude videla ovo, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte fotografiju:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter