Izvor:
16.12.2019 u 10:28
0

PROVALJENA JE! Tajna čuvana MESECIMA isplivala na POVRŠINU! (FOTO)

Nova učesnica "Parova" Teodora Čelarević atraktivna plavuša je prvo bila gošća u emisiji "Glas naroda", a potom je Merlin iznenadio milionski auditorijum rekavši da će mlada devojka ostati u rijalitiju.

Čelarevićeva je specijalno za portal Hepi televizije ispričala nešto više o sebi, a potom dodala šta je njen cilj ulaska u "Parove".

– Ušla sam u rijaliti, zato što želim da se ispromovišem. Hiperaktivna sam, i smatram da sam prava osoba za ovaj projekat. Slobodna sam, ali nije isključeno da ću naći dečka u vili. Ne tražim ljubav, ali ako se desi, desi se – otkrila je Teodora, te nastavila.

– Mnogo mi se dopada jedan učesnik, vremenom ću otkriti ko je u pitanju – kaže Čelarevićeva u jednom dahu.

Inače, ona je specijalno za portal Hepi otkrila da posebne simpatije gaji prema momcima koji nisu sa naših prostora, već vatreni, egzotični.

Volim Alžirce, njihov mentalitet je drugačiji od našeg, a meni to sasvim odgovara – priznaje zgodna takmičarka, te dodaje.

Kao što Milijana voli starije muškarce, tako ja padam na egzotične rekla je ona.

Učesnici raskošne vile smatraju da je Mastor taj koji se dopada lepoj plavuši.

Da li je to istina saznaćemo uskoro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter