Izvor:
10.12.2019 u 16:01
0

BACIO JE NA LEJZI BEG I POKAZAO ŠTA UME: Mili otkrio vrele detalje s*ka sa starijom ženom! (FOTO)

VRELE SCENE NA BAZENU: Svi muškarci žele da vežbaju sa njom! Nova takmičarka Naida zapalila celu vilu! (FOTO)

Mili Radosavljević uvek ističe koliki je zavodnik, ali do sada nismo imali prilike da čujemo detalje njegovih ljubavnih akcija!

Kada ja dođem, razvalim je! Žene vole dobru j*bačinu! Sada volim da uživam, da to traje satima, predigra i to. Bio sam sa jednom, jao, sve sama radi! Pa to nikad neću zaboraviti! Ona se prvo nećkala, ali imala je jedan crveni lejzibeg i odmah smo krenuli u akciju. Bio sam izazov za nju – slikovito je objašnjavao Mili.

Nevena Kalaver je sve pažljivo slušala, smejala se i postavljala pitanja. Uspela je da izvuče veoma zanimljive detalje! Mili je sve otvoreno pričao. Otkrio je kako devojka izgleda, gde su i kako vodili ljubav. Pored je bila i Slađa Petrović koja nije mogla da veruje šta sluša. Mada je i ona imala zanimljiva pitanja na koja je Mili rado odgovarao.

Na kraju je otkrio da je bio sa jednom starijom ženom koja mu je non stop slala provokativne slike!

GDE JE ON, TU JE I ONA: Štipka ga, trči za njim, proziva ga! Zbunjen je njenim ponašanjem! (FOTO)


PROČITAJTE I OVO

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

SVE NA IZVOL'TE: Maca Diskrecija pokazala bradavice!

JEZIVA PEDOFILSKA PRIČA: Baba prijavila mladića (27) jer je u vezi sa devojčicom (13)!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter