Izvor:
06.12.2019 u 03:47
0

ZA KRAJ ŽURKE, PROVOKATIVNI PLES U BAZENU: Leontina mu pružila noć za pamćenje! Posle ovoga i devojku će zaboraviti! (FOTO)

REŠAVAJU LJUBAVNE PROBLEME: Alberto i Palčica još jednom pokazali koliko se vole! (FOTO)

Leontina Mirković i Dario Šogorović znaju šta je pravi provod! Njih dvoje su uskočili u bazen i igrali do samog kraja žurke.

Pali su i blic poljupci koje je kamera usnimila. Dario je više puta napomenuo kako ima devojku napolju s kojom je tri godine u vezi. Izgleda da je to zaboravio pa se prepustio dodirima mlade rijaliti takmičareke.

Žurka nikad nije bila bolja. Bilo je mnogo iznenađenja koja će se pamtiti do kraja rijalitija. Svakako je najveće iznenađenje veridba Milijane Božić i Nemanje Stamatovića Žapca.

LJUBIO JE PO ČITAVOM TELU: Mili Radosavljević startovao mladu rijaliti takmičarku! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter