Izvor:
18.11.2019 u 06:09
0

ŠETA NOVU CICU: MILOJKO SE ODMAH POHVALIO, NJOJ ĆE PREPISATI SVE! PRAVA JE VATRA, UZ NJU ĆE ZABORAVITI SVE ŽENE! (FOTO)

REŠIO DA JE POTPUNO UNIŠTI: NAKON ŠTO SU UŠLE NOVE TAKMIČARKE U VILU, MILIJANA JE DOŽIVELA NERVNI SLOM! (FOTO)

Učesnik Parova, Milojko Božić rešio je potpuno da se prepusti rijalitiju! Nakon što ga je njegova supruga Milijana Božić prevarila sa Žapcem, on se nervirao, nije mogao da spava, ali sada je konačno preboleo sve!

U VILU "PAROVI" STIGAO JE MLADI TALENTOVANI PEVAČ: Evo šta je Luka Radivojević rekao o sebi za Happy portal! (VIDEO, FOTO)

Kada bi Milijana birala između Žapca i mene, onda bi odabrala njega, tako da nema razloga da ja nju biram, neka ide i zaboravi sve što imam! – rekao je Milojko a zatim je dodao:

Aleksandra mi sprema da jedem, pazi na mene, ako želi i prihvata sve ću da ostavim njoj, njenoj deci, i naravno deo ću ostaviti i mojoj deci! – sa osmehom na licu je završio svoje izlaganje!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter