Izvor:
18.11.2019 u 02:25
0

NAKON BURNE I STRESNE NOĆI: Milijana i Žabac ZAGRLJENI u Tajnoj sobi! Prenose POZDRAVE SVOJIM GLASAČIMA! (FOTO)

GLASAČI SU ODLUČILI: Ona je napustila vilu "Parovi"! Milju Radosavljeviću prirasla za srce, a sada gleda kako odlazi! (FOTO)

Nakon što su se slegli utisci, Milijana Božić je sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem otišla u Tajnu sobu kako bi podelili svoje večerašnje utiske:

Mnogo mi je bilo teško. Ja sam se na nju navikao i mnogo mi znači ovde. Slađa Petrušić mi je mnogo pomogla svojim savetima, ali je meni stvarno bilo teško – rekao je Žabac.

Kada je Miojko prošle sezone bio na vratima nije mi bilo ovako teško. Od srede kada sam čula da je nominovan, bila sam jako nervozna i pod velikim stresom. Glava me boli, ali se nadam će uskoro prestati. I hoću da se zahvalim svim glasačima što ste ga sačuvali – nadovezala se Milijana.

Hoću da se zahvalim Produkciji. Moje večerašnje ponašanje nije bilo na mestu i zbog toga se izvinjavam. Nadam se da se neće sve to ponoviti – zaključio je Žabac.

Milijana sada može da se smiri i da uživa pored svog Žapca.

MILIJANA U SUZAMA: Ne može da izdrži OGROMNU NEIZVESNOST! Plaši se da Žabac napušta vilu! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter