Izvor:
17.11.2019 u 10:10
0

POGAZIO SVOJU REČ, „PLJUNUO NA LJUBAV“: On je SPREMAN da PREVARI devojku, cimerka mu je POMUTILA RAZUM! (FOTO)

VRELA AKCIJA ISPOD POKRIVAČA! JOŠ JEDAN SE*S U VILI "PAROVA": Strast PRŠTI na SVE STRANE! (FOTO)

Ućesnika luksuzne vile "Parova" Daria Šogorovića, publika je imala priike da upozna u sedmoj sezoni ovog zabavno-humorističkog programa.

Naime, pevač iz Dervente je u rijaliti šou ušao kao zauzet mladić, te je često isticao kako voli da se igra sa ženama, ali da ni jedna neće moći toliko da ga zavede, da bi se usudio da ostavi svoju dragu.

Međutim, izgleda da je sam sebe demantovao prošle noći.

Šogorovića je opasno zaludela Slađana Petrušić, pa je on priznao da je fatalna plavuša jedina učesnica sa kojom bi imao intimne odnose i pravu romansu.

Dok neki smatraju da je alkohol koji je konzumirao imao veze sa ovom izjavom, drugi su pak sigurni da je on zaljubljen u Slađu.

Koliko će on biti uporan u nameri da osvoji dragu, ostaje da ispratimo.

Happytvrs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter