Izvor:
14.11.2019 u 10:46
0

SAMO SE STROPOŠTAO! Izvlačio je iz tuš kabine, ona se otimala

MASTORU DOKOSURILO: NEĆETE VEROVATI šta je URADIO! ŠOKIRAO je ERU! (FOTO, VIDEO)

Kad su svi zaspali, Milijana i Žabac su se iskrali i otišli u tuš kabinu. Ubrzo posle toga su se čuli uzdasi, koji su sve uznemirili, a Jelena Golubović je odmah rekla Milojku, da ide po svoju ženu i pokuša da je preotme Žapcu.

Milojko je otrčao do kupatila, kad je otvorio vrata tuš kabine, zatekao je Milijanu i Žapca kako se dodiruju, on je bio bez majice, a njoj su farmerke bile raskopčane. On se samo srušio na pod, a učesnici su počeli da vrište i dozivaju hitnu pomoć.

OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO, MILOJKU ĆE SRCE STATI: NA VRATA VILE KUCAJU MILIJANINI LJUBAVNICI, SPREMNI SU DA SE OBRAČUNAJU I SA ŽAPCEM?! (FOTO)

-Nije ono što misliš – vikala je Milijana, uplašena da se Milojku nešto ne dogodi, zbog ovog što radi sa Žapcem.

Milojko gotovo da nije davao znake života, jedva su ga povratili.

Ostatak noći, Milijana je probdela pored njega, a Žabac je spavao u svom krevetu. Međutim, sasvim je izvesno, da će Milijana već danas opet biti sa svojim ljubavnikom.

GOSPODAR KONTROLE: Mlada učesnica "PAROVA" ispričala kako ne može da MRDNE! (FOTO, VIDEO)

Happytv
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter