Izvor:
13.11.2019 u 21:46
0

NASTAVILA DA SPAVA U NJEGOVOM KREVETU: Zadatak je istekao, a Jelena Golubović i dalje u PAVAOVOJ POSTELJINI! (FOTO)

OTVORENA PRVA DVA MESTA NA TABELI: Njih DVOJICA su se našli na negativnoj tabeli! (FOTO)

Jelena Golubović i Pavao Vladilo imali su zadatak da spavaju zajedno u krevetu, a koji je danas istekao. Međutim, Jelena je ostala u njegovom krevetu:

Juče sam mu rekla da ću se vratiti u svoj krevet pošto je završen zadatak i meni je on spomenuo kako je čuo od pojedinih učesnika da ću ja ostati u njegovom krevetu. Valjda je logičnije da veruje meni ako je sa mnom pričao. Merlin je trebao da se oglasi jer je prošlo sedam dana. Ja sam samo čekala da se Merlin oglasi – ispričala je Jelena.

Ti si danas tokom dana legla da spavaš u mom krevetu. Ona mi je rekla da neće izaći iz kreveta dok se Merlin ne oglasi – dodao je Pavao.

Očigledno je da Jelena ne želi da napusti ljubavno gnezdo i da joj itekako prija Pavaova blizina.

NE PODLEŽE PRITISCIMA UČESNIKA: Evo kako je Milijana ODGOVORILA na postavljeni ultimatum! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter