Izvor:
13.11.2019 u 20:04
0

O BILO KOJOJ VRSTI NASILJA SE NE SME ĆUTATI! Voditeljka Jovana Milošević dala PRIJATELJSKI SAVET kontroveznoj rijaliti učesnici! (FOTO)

"NOSIĆEŠ ME NA DUŠI!" Milojko OPET ŠTRAJKUJE GLAĐU! Više ne može da podnose NEVERSTVO svoje žene! (FOTO)

Tokom emisije "Upoznajte Parove" voditeljka Jovana Milošević je upozorila Leontinu Mirković na neprilično ponašanje.

Kakvo je to agresivno ponašanje sinoć? – pitala je voditeljka Jovana Leontinu.

Desi mi se to ponekad. Nije bilo baš sjajno vreme za mene. Sneža mene ne nervira i nemam problema s njom. Samo mi se spavalo i nisam znala šta da uradim kako bi otišla u izolaciju. A ona se tu našla. Ja bih opet to uradila. Ne znam zašto komentarišete to kad sam već kaznu dobila – rekla je Leontina.

Ne možeš tako da se ponašaš. Trebalo bi da budeš kulturna i fina. Moramo to da komentarišemo. Nama se svašta u društvu dešava jer sve sakrivamo. Prikrivaju se nepravde, nasilje u školama, verbalno i fizičko. To mora da se komentariše i da vidimo ko će me u tome zaustaviti – rekla je voditeljka Jovana.

MILOJKO OČAJAN: Podršku i ohrabrenje mu uputila KUMA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter