Izvor:
13.11.2019 u 11:08
0

OMILJENI PAR SE VRAĆA U LUKSUZNU VILU?! Bells PROGOVORILA o PONOVNOM UČEŠĆU! (FOTO)

Jedan od omiljenih parova sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Elvin Kadrić i Izabela Alijoski intrigiraju domaću javnost svakim svojim korakom.

Ova šarmantna brineta, vrcavog temperamenta se u rijalitiju zaljubila u zavodljivog pevača, a njih dvoje su opstali i posle kamera Zemunske vile.

Iako su skoro uvek zajedno, zbog poslovnih obaveza, Bells i Kadra se rastave na kratko.

S obzirom na to da se Izabelina majka Slađana Petrović nalazi u osmoj sezoni popularnog rijalitija, Bells je za portal Hepi televizije ispričala da u potpunosti podržava rijaliti igru svoje majke, te i da joj je drago zato što se ona u istom odlično snalazi.

Izabela je otkrila da li bi se ona ponovo vratila u poznati zabavno-humoristički program.

– Imam puno posla, posvećena sam poslu, pa sam u gužvi oko otvaranja lokala. Sada uživam na slobodi, sasvim dovoljno je to što sam bila u dve sezone – rekla je Bells, te je otkrila da ni njen izabranik takođe za sada ne planira da uđe u rijaliti šou program, ali sa druge strane ništa nije isključeno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter