Izvor:
08.11.2019 u 22:35
0

PADAJU MASKE: Veza Dušana i Ivanie pod znakom pitanja zbog OVOG TAKMIČARA! Da li će LJUBAV pobediti? (FOTO)

Već i ptice na grani znaju da su Ivania Bajić i Dušan Zdravković najlepši par u vili te imaju mnogo ljudi koji podrćžavaju njihovu ljubav. Međutim, njihovoj sreći, pored mnogih drugih, isprečio se i mladi Dario Šogorović.

On tvrdi da je zaljubljen u Ivaniu i da je u vilu ušao samo da bi nju osvojio te je tako dospeo u konflikt sa Dušanom što je princeza iz Šipova jedva uspela da obuzda.

– Čitavu noć je stajala tu i provocirala me. Bacila mi je ružu, ja sam joj samo vratio ružu a on je mene napao.Ja sam onda nju napao zašto to radi.– objasnio je Dario kako je to sve izgledalo a potom dodao:

– Ona je legla u moj krevet, zagrlila me i stavila nogu preko mene i sat vremena tako ležala sa mnom u krevetu.

Ivania je sve vreme poricala Darievu priču

– Dario priča gluposti. Čuj kao ja želim da ispadnem rijaliti igrač tako što ću njih dvojicu da zavadim. Zašto to? Gluposti pričaš. I još kažeš da si došao u rijaliti zbog mene i da ćeš, ako ja kažem da izađeš u nedelju, ti izaći, kakva ti je to glupost?- pitala je Ivania.

– Ivania ja tebe samo otkrivam, skidam ti masku– rekao je samouvereno Šogorović.

Ko je tu rijaliti igrač a ko je zaista zaljubljen ostaje da vidimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter