Izvor:
08.11.2019 u 13:52
0

NISU MOGLI DA SE ODVOJE OD MAJKE: Dragana Mitrović jedva skupila snage da PUSTI DECU IZ NARUČJA! (FOTO)

SANJA U SUZAMA: Kada je ugledala Draganinu decu, nije mogla da sakrije EMOCIJE! Prisetila se LEPIH TRENUTAKA sa svojom ćerkom! (FOTO)

Rastanci su uvek najteži. Ovaj divan dan ulepšala su Draganina deca koja došla da vide svoju majku. Bili su veseli ceo dan, šetali po vili i igrali sa ukućanima. Svima su ulepšala dan.

Kada je došlo vreme da krenu kući, niko nije mogao da ih odvoji od Dragane. Plakala su i poželela da se ona s njima vrati kući.

Dok je bila u Tajnoj sobi priznala je koliko radosna što ih vidi i pokazala spremnost da istog trenutka napusti vilu kako bi bila s njima.

Svi ukućani su se rasplakali kada su videli Draganu sa decom, posebno Sanja Mirkov koja je poželela da vidi svoju ćerku.

UMALO DA POKVARE RASPOLOŽENJE: Mili i Dušan i dalje u ZATEGNUTIM ODNOSIMA zbog svađe na ŽURCI! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter