Izvor:
05.11.2016 u 02:25
0

Šok i neverica i dalje u Šipovu: Evo šta se zapravo dogodilo Zmaju! (video)

Grad Šipovo zadesila je velika nesreća, a javnost se pita gde je legendarni Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova!

Otkad se završio rijaliti "Parovi", bivši učesnik gostovao je nekoliko puta u emisijama na Happy televiziji, a zatim se vratio u rodnu Republiku Srpsku. Bivši učesnik ponekad snimi video, tačnije njega snime fanovi, a tako je i bilo ovog puta.

Zmaj se šišao u jednom frizerskom salonu, a kada je doteran, u crnoj košulji i crnim pantalonama stao da se slika, izgledao je kao pravi gospodin. Pogledajte kako se Grahovac sređuje u frizerskom salonu dok se svi brinu za njega:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter