Izvor:
05.11.2016 u 00:49
0

Ovo se Zorici neće svideti: Gasttozz progovorio o Ružici i javno priznao da…

Nenad Marinković Gasttozz nedavno je promovisao svoj prvi sing "Namerno" koji je za samo nekoliko dana dobio čak tri miliona pregleda na Jutjubu. Povodom nove pesme, on je dao intervju za jedan magazin, te je tom prilikom spomenuo Ružicu Veljković.

Ne družim se sa njom, ali javio bih se da je sretnem. Ona nije loša, ima neki svoj fazon koji ja poštujem. Ona i Zorica se ne čuju, ne čujem se ni ja sa njom, ali nikada se mi više ne možemo družiti i biti ortaci. Nema potrebe, ne volim kada me povezuju sa njom, ona i ja znamo šta je bilo i tako neka ostane – rekao je Marinković.

Happytv.rs
Foto: Instagram/gasttozz_ruzica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter