Izvor:
05.11.2016 u 00:14
0

Izaziva Macu Diskreciju: Bivša učesnica skinula gaćice i pokazala… (video 18+)

Bivša učesnica najpopularnijeg rijalitija u Srbiji "Parovi" Nevena Hot obradovala je svoje fanove.

Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila interesantan snimak kako se sprema za nastup.

Ona bez gaćica, ili možda sa nekim ali koje definitivno više otkrivaju nego što pokrivaju, leži u krevetu i šalje poljubac svojim fanovima.

Nevena se spriprema za nastup u striptiz klubu i veoma izazovno pozdravlja sve koji je vole.

Ono što je očigledno jeste da su njeni fanovi navikli na baš ovakvu Nevenu, i da je baš takvu obožavaju jer ona svakodnevno dobija pregršt komplimenata na račun svog izgleda.

Ovo nas je nateralo da se zapitamo da li ovim Nevena izaziva Macu Diskreciju koja je poznata po skidanju i pokazivanju intimnih delova tela? Za sada se samo možemo složiti sa mišljenjem njenih fanova i poručiti vam da obavezno pogledate njen video OVDE.

HappyTv.rs
Foto: nevena_hot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter