Izvor:
05.11.2016 u 00:00
0

Nije ih zaboravio: Marko Perović zaprepastio sve ovim susretom! (foto)

Bivši učesnik zabavno – humorističkog programa "Parovi" Marko Perović pokazao je još jednom zašto ga svi smatraju druželjubivim i pravim prijateljem!

Perović koji se oprobao kao voditelj u muzičkom kampu "Maldivi" izašao je u provod sa takmičarima "Maldiva" Daliborom Maksimovićem, Senadom Kadrijevićem i Darkom Šimonjijem gde su se družili do kasno u noć.

Perović je inače ostao u odličnim odnosima sa skoro svim bivšim takmičarima "Maldiva", dok se za učesnike "Parova" to ne bi moglo reći. Kao što je poznato, on se pred sam kraj rijalitija posvađao sa Zoricom Dukić i Nenadom Marinkovićem Gasttozzom sa kojima i dan-dan ne priča. Pogledajte fotografiju iz provoda:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalibor Maksimovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter