Izvor:
04.11.2016 u 23:17
0

Svaka mlada bi joj pozavidela: Dalila spremna za veliki korak, pa obavestila javnost da… (foto)

Bivša učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Dalila Mujić već nekoliko dana je u rodnoj Bosni. Posle skoro dva meseca provedenih u Podgorici, Mujićeva je odlučila da se vrati u Tuzlu, kod porodice.

Ona je rasplakala fanove i pratioce srceparajućim statusom na društvenim mrežama, a zatim se bacila na sređivanje za izlazak. Dalila je posetila profesionalnu šminkerku koja ju je našminkala kao za venčanje, a fanovi su pitali da li se možda Dalila udaje pošto je u opisu fotografije napisala da je spremna.

Moramo priznati da je Mujićeva prelepa, a već je zamišljamo sa velom na glavi i u dugoj, beloj venčanici. Možda Dalila i krije od javnosti nešto tako, ali uskoro ćemo saznati da li je ovo samo izlazak u grad ili nešto drugo. Pogledajte prelepu Dalilu:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter