Izvor:
04.11.2016 u 22:24
0

Ona se ne smiruje: Bivša učesnica bez pardona pokazala jaja koja je stavila… (foto)

Bivša učesnica "Parova" Nevena Hot veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Naime ona je na svom Instagram profilu podelila sliku svog obroka, a u pitanju su četiri kuvana jaja. Ono što su njeni pratioci primetili jeste da skoro svaka Nevenina objava ima seksualne konotacije i svaka se može razumeti na više različitih načina. Takođe, na fotografiji se mogu primetiti i njene grudi koje su u prvom planu. Ona je slikala grudi a na dohvat njih su jaja koja će uskoro biti smazana.

Podsetimo, Nevenu su u jednoj emisiji voditelji žestoko isprozivali, ali ona se nije ljutila. Štaviše, podelila je njihovu neukusnu šalu na Instagramu uz komentar da prihvata sve, ali da će im vrlo brzo vratiti istom merom.

Pogledajte njen zanimljivi obrok:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/nevena_hot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter