Izvor:
23.10.2019 u 20:49
0

NOMINACIJA IZ LJUBAVI: Predao joj umućeno jaje, a zatim je učinio nešto što je IZNENADILO sve! „Svaka čast Dušane“, govorili su! (FOTO)

NIJE OČEKIVALA NOMINACIJU: Marinković joj dao da popije ŽIVO JAJE, ona ostala U ŠOKU! (FOTO)

Emisija je u toku, takmičari nominuju jedni druge, a biće vam zanimljivi kada čujete koga je to Dušan Zdravković odlučio da nominuje.

A da li zaista želid a je vidi van vile "Parovi", te i da ne bude u njegovoj blizini?

Ja moram ovo učiniti, i znajte da to radim iz čiste ljubavi! Izvini Ivanija – rekao je Zravković dodajući čašu Ivaniji Bajić, koja ga je pogledala čudno i rekla:

– Sve sam očekivala, ali ovo zaista ne, ja ovo ne mogu popiti, ne pada mi na pamet – ali je Dušan odglumio šmekera te joj oteo čašu iz ruke i nategao živo jaje!

TEŽAK ZADATAK ZA TAKMIČARE! Nominovani moraju da POPIJU ŽIVO JAJE! Videćemo da li će IZDRŽATI DO KRAJA! (FOTO)

Ona mu je bila zahvalna, ali je popila malo nešto što je ostalo tik na dnu čaše.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter