Izvor:
23.10.2019 u 20:37
0

NIJE OČEKIVALA NOMINACIJU: Marinković joj dao da popije ŽIVO JAJE, ona ostala U ŠOKU! (FOTO)

IZNENADILA IH PRODUKCIJA: Nominovani će morati da urade OVAJ ZADATAK! (FOTO)

"Nominacije" su u toku, a takmičari ne prestaju da iznenađuju svojim izborom nominovanih kandidata, te je Ivan Marinković imao zadatak da odabere jednu osobu koju bi voleo da ne vidi u vili više, a to je ućinio nikome drugom do Jeleni Golubović!

Mi smo veliki prijatelji, i ti to sama znaš, veruj mi da sve ovo gledam kao jednu veliku igru, kao rijaliti, i nemoj da misliš da imam nešto protiv tebe. Ovo sam učinio samo zbog igre – bio je iskren Ivan MArinković u obraćanju Jeleni, ona je bila vidno šokirana njegovim postupkom te mu se obratila veoma žustro kako bi dokazala da nije zaslužila nominaciju s njegove strane:

TEŽAK ZADATAK ZA TAKMIČARE! Nominovani moraju da POPIJU ŽIVO JAJE! Videćemo da li će IZDRŽATI DO KRAJA! (FOTO)

Ovo mi samo dokazuje da se treba držati one poslovice da prijatelja držimo blizu a neprijatelja još bliže, jako sam potrešena ovime. Nisam očekivala, budući da sam ga angažovala kao svog asistenta u ovoj vili. Hvala ti Marinkoviću – uzvratila mu je Golubovićeva besno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter