Izvor:
21.10.2019 u 15:24
0

ORNELA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Naljutila je OVOG takmičara i izazavala LAVINU PSOVKI! (FOTO, VIDEO)

Ornela Mijatović je imala svojih pet minuta za trpezarijskim stolom rijalitija "Parovi" kad se govorilo o glasovima i ko od takmičara je na prvom mestu.

NIKADA JE NEĆETE PREPOZNATI: Bivša učesnica rijalitija "Parovi" objavila sliku iz DETINJSTVA! (FOTO)

Samtram da je Dimitrije Mijatov na prvom mestu, jer je uspeo da se predstavi ljudima u boljem svetlu. Ne bih volela da je Jelena Golubović na prvom mestu, pošto ona publici nema šta da ponudi – rekla je Ornela. U to se umšao Džonatan Lumbila Mastor.

NEMA LEPO MIŠLJENJE O NJEMU: Evo koga Mijatov je OPLEO u tajnoj sobi! (FOTO, VIDEO)

Ko je ovaj čovek?! Ko?! – vikao je Mastor na Mijatova, dok je voditeljka Jelena Maćić konstatovala da on za jednog staranog državljanina ipak najbolje poznaje srpske psovke.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter